Проектот за интервентна поддршка при СОС Детско село Македонија домаќин на партнерите во проектот поддржан од Европската унија и од „Еразмус +"

Прочитај повеќе...

21
АПР
2017

Театрите за децата од СОС Детско село Македонија

Прочитај повеќе...

27
МАР
2017

Свечено отворен Ресурсниот центар на СОС Детско село Македонија

На 10 март, официјално и свечено беше отворен Ресурсниот центар на СОС Детско село Македонија.

Прочитај повеќе...

14
МАР
2017
Сите новости >>