Почетна
Донирајте
Помогни и ти!
Клуб на
пријатели
Компании
Прирачник за донации
Проекти
Најнови проекти
Кои сме ние Што работиме Како да помогнете Застапување Поддржувачи Новости Медиуми ЧР Контакт Клуб на пријатели Активности Кому помагаме? Мапа на сајтот Utilities Пребарување Прирачник за донации Проeкти Публикации Во изработка Продажба на честитки Донации Анализи

ПОВИК ЗА КОНСУЛТАНТИ за спроведување на анализа за  правните и буџетските можности на државата за финансирање на социјални услуги и проекти

Анализата треба да ги идентификува сите правни и буџетските можности за обезбедување на финансиска поддршка од страна на државата, на сите даватели на услуги вклучувајќи ги и граѓанските организации  во сферата на социјалните услуги и даде јасна претстава за националната стратегија и перспектива  во однос на правната состојба и државното финансирање во областа на давање услуги и алтернативна грижа за деца.

Заинтересираните кандидати можат да ги погледнат деталните услови на повикот на следниот линк